Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılında yürüttükleri "tarih sahnesinden tiyatro sahnesine" adlı eTwinning projesinden ulusal kalitenin ardından Avrupa kalitesi alan Ayşe Yücel ve Gülnihal Tunca'yi tebrik ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZ SERBEST KÜRSÜ DE

Duygu, düşünce ve isteklerimizi anlatmak; insanlar için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır.

Öğrencilerimizi müfredat dışına çıkarıp güncel sorunları yakından takip edebilmeleri, okul içi ve dışı çeşitli sosyal ve kültürel vb. değişik alanlarda fikir ve duygularını mikrofon kullanarak arkadaşları önünde belirtebilmeleri amacıyla “Serbest Kürsü “etkinliklerini yapıyoruz

Okulumuz öğrencileri serbest kürsü etkinliği ile değişik zamanlarda duygu ve düşüncelerini  dile getirerek, özgür düşüncelerinin   bilincine vararak kendilerini keşfetme yolunda adım adım daha ilerlemiş oluyorlar.

Bu etkinliklerle öğrencilerimizin kendilerini ifade etmelerini, özgüvenlerini geliştirmelerini, topluluk karşısında konuşma korkularını yenmelerini ve güncel olayları takip edip kendi doğrularını oluşturmalarını amaçlıyoruz. Öğrencilerin gönüllülük esasına dayalı olarak gelmesi etkinliklerin çok daha verimli olmasını da beraberinde getirmektedir.

Ock

9/D ve 9/E Öğrencilerinin İngilizce dersinde "Movies" ünitesi dahilinde yaptıkları bireysel çalışmaları English Street adı altında okuldaki diğer öğrenci ve öğretmenlere sergilendi.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ARALIK AYI İÇERİSİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR

Mehmet Akif Ersoy ve Safahat ile ilgili çalışmalar: "Küfe "manzumesinin incelenmesi

Divan-ı Lugat-i Türk Ocak ayı etkinlikleri

Ara

Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencilerine öğrencilerin sektöre ait bilgi ve becerilerini geliştirmek için CESA Firması eğitim vermiştir.

Ara

11 A sinifi ile anaokulu öğrencilerimize "Balon atölyesi " yaptık. Balon resmi boyama,Balon deneyi,Balon oyunu,sosis Balon la zürafa,zipzip balon,renkli su balonu duvara atma, yuz boyama,köpük balon,şelale balon,dev balon ve uçan balon fotosu gibi etkinlikler gerçekleştirdik.

Ara

5-8Aralik tarihlerinde düzenlenen okul sporları Kickboks müsabakasinda Reyhan Tarakçı point fighting gençler A kategosrisi Ankara 1.si, Nida Odabaşı point fighting gençler B kategorisi Ankara 1.si, Belgin Yıldız Kicklight Ankara 3. Sü olmuştur. Genclerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuz anaokulu öğrencileri ve velileriyle yerli malı haftası etkinlikleri düzenlendi.

Ara

Moda Tasarımı alanı bölüm öğrencilerinin alanla ilgili bilgi ve görgülerini artırmak amacıyla jandarma dikimevi’ne gezi düzenlenmiştir.

Ara

Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği Başkan Yardımcısı Emre Geyikci ve Yönetim kurulu üyesi Ramazan Tuğlu Şefler okulumuz yiyecek içecek hizmetleri öğrencilerine yönelik eğitim çalışmaları için bugün okulumuza geldiler.

Emre Geyikci şefimiz Balık çorbası, ahtapotla meze ile salata hazırlama sunumu, deniz ürünlü makarna, kalamar ile karides hazırlama ve sunumu eğitimi verdiler.

Ramazan Tuğlu ustamız taş kadayıf yaparak püf noktaları ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgilerini öğrencilerimizle paylaştı.

Şeflerimize öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine verdikleri destek ve emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Okulumuzdan emekli olan sevgili arkadaşlarımız Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni Sibel Aşan ile Çocuk Gelişimi Egitimi Öğretmeni Esma Akar' a okulumuzda düzenlenen tören ile paketleri verildi. Ülkemize okulumuza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür edildi.Ayrica tüm arkadaşlara temsilen  okulumuzun en kıdemli öğretmeni Mesude Karakuş ile en genc öğretmeni Ayşe Başaran'a okul müdürümüz  Selviye Köse hediyelerini takdim etti.

SINAVLAR AŞAĞIDAKİ TAKVİME GÖRE YAPILACAKTIR.