ANKARA / KEÇİÖREN - Etlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı için Kültür ve Edebiyat kulübüne teşekkür ederiz.

Mrt

‘Kadınlar, dünyayı sevgi ve güzellikle dolduran büyülü varlıklardır. ‘ Tüm kadınların Dünya Kadınlar gününü kutlarız. Programda emeği geçen Değerler Kulübü Öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Değerler Eğitimi Kulübü gazilerimizi ziyaret ettiler.

Mrt

Alan Şeflerimiz ve Müdür Yardımcımız Bayram Avcıküçük ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirlediği okul civarındaki ortaokullara Alan Ve Okul tanıtımı çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

Güzellik Hizmetleri Alanı  Temel Makyaj Atölyesi dersinde yapılan karakter makyaj uygulama örnekleri

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  kapsamında Şubat ayı etkinliğimiz Deyimler ve Atasözleri idi. Bu etkinlikte öğrencilerimizin deyim ve atasözlerimize getirdikleri yaklaşımlar büyük ilgi uyandırdı. Bilişim Teknolojileri alanı öğrencileri tarafından tasarlanan mobil oyun çok beğenildi. Ayrıca Yiyecek Içecek Hizmetleri alanı öğrencileri tarafından hazırlanan bilgi yarışması ilgi çekti. Emeği geçen bütün öğretmen  ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt