Sağlıklı Beslenme Ve Diyabet konulu söyleşiye bütün öğrencilerimiz davetlidir.

2.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

Nis

Okulumuzda yürütülen 'Ne yersen O'sun' eTwinning projesi kapsamında proje üyesi öğrencilerle birlikte sağlıklı beslenme restoranına ziyaret gerçekleşti.Proje üyesi öğrenciler sağlıklı besinlerin nasıl hazırlandığına dair bilgilendirildi.

Nis

Ben Heryerde Varım projesi kapsamında bilişim teknolojileri bölümü öğrencileri, öğrenci velillerine "Bilgi Güvenliği" ve "İş Güvenliği" eğitimi verdiler.

Nis

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı ve Matematik zümresinin birlikte hazırladığı ,Sosyal sorumluluk proje kapsamında Kişisel Bakım ve Hijyen konulu eğitim semineri, Hacettepe Üniversitesi Hemşiresi Hülya Yuvalı tarafından gerçekleştirilmiştir.3 sınıf eğitim için konferans salonunda toplanmıştır.

Nis

25.04.2024 TARİHİNDE  10.30-17.45 SAATLERİ ARASINDA KAN BAĞIŞINDA BULUNMAK ÜZERE TÜM VELİLERİMİZİ HACİ MUSTAFA TARMAN İLKOKULUNA DAVET EDİYORUZ.

ŞİFA BEKLEYENLERE UMUT OLMAK SİZİN ELİNİZDE.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı için Kültür ve Edebiyat kulübüne teşekkür ederiz.

Mrt

‘Kadınlar, dünyayı sevgi ve güzellikle dolduran büyülü varlıklardır. ‘ Tüm kadınların Dünya Kadınlar gününü kutlarız. Programda emeği geçen Değerler Kulübü Öğretmenlerine teşekkür ederiz.