Etlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0(312) 3231187
Atadan Caddesi Karlıova Sokak No22 Etlik/ANKARA
Vizyon
Alanında araştırıp sorgulayan, yeterli bilgi ve beceriye sahip, teknolojiye ayak uyduran, nitelikli insan gücü yetiştirmeyi ve devamlılığını sağlayan, tercih edilen bir kurum olmak.
Misyon
Türk eğitim sisteminde iyi insan, iyi vatandaş ve meslek elemanı yetiştirerek eğitimde ve meslekte başarıyı yakalayarak, geleceğin lider kadrolarını, iş insanlarını ve çeşitli meslek alanlarında ehil ve model olacak bireyleri yetiştirmektir.
Başarılar
*2022-2023 eğitim öğretim yılında ÖĞRENCİMİZ REYHAN TARAKÇI ARALIK 2022 İLLER ARASI KİCK BOKS MÜSABAKALRINDA İL BİRİNCİSİ OLDU *WUSHU WUSHU KUNGFU ŞAMPİYONASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA KAZANMIŞTIR. *2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOLU OSMANLI YEMEK YARIŞMASINDA OKULUMUZ GÜMÜŞ MADALYA KAZANMIŞTIR. *Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında YGS de 188 Meslek Lisesi içerisinde Türkiye Birincisi olmuştur.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
Metro Ethernet
ULUS,KIZILAY vs.´den Keçiören-Etlik yönüne gelen bütün Toplu Ulaşım Araçları
Var
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçede merkezi bir konumda bulunmaktadır. Okul çevresinde 600 - 900 tl civarında kiralık daireler bulunmaktadır.
İlçeye uzaklık 5 km
Sınavsız
2022 YKS´DE 21 ÖĞRENCİMİZ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞMEYE HAK KAZANMIŞTIR.
% 35
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TEKVANDO,AİKİDO VE KUNG-FU GİBİ SPORLARDA ULUSAL VE ULUSLAR ARASI YARIŞMALARDA BAŞARILAR KAZANMIŞTIR.ÖĞRENCİLERİMİZ RABİA DUYAR AYBÜKE DURMUŞ 2022 WUSHU BALKAN ŞAMPİYONASINDA ALTIN MADAYA ALMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler
HER YIL OKULUMUZ ÖĞRENCLERİ 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile BİLİM FUARI DÜZENLEMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ İL VE ULUSAL AJANLARLA İŞBİRLİĞİ YAPARAK ÇEŞİTLİ PROJELER YÜRÜTMÜŞTÜR. AB GÜVENLİ OKUL MUTLU OKUL PROJEMİZ DEVAM ETMEKTEDİR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ANA EYLEM 1 BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ - OKUL EĞİTİMİ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ (KA101) PROJELERİ KAPSAMINDA OKULUMUZUN HAZIRLADIĞI ''Güvenli Okul Mutlu Okul'' ADLI PROJEMİZ HİBE ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.