SELVİYE KÖSE - OKUL MÜDÜRÜ

1963 Rize Güneyce doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Rize Güneyce ’de, lise öğrenimini Yenimahalle Kız Meslek Lisesinde tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kız Sanat Eğitimi Yüksekokulunu bitirdi. Gazi Üniversitesi Meslek Eğitim Fakültesinde Lisansını, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesinde de Yüksek Lisansını tamamladı.

• 1985 yılında Bolu Gerede Pratik Kız Sanat Okulunda göreve başladı.
  • 1989 yılında aynı okula Müdür Yardımcısı olarak atandı.
  • 1994 yılında göreve başladığı Hasanoğlan Pratik Kız Sanat Okuluna 1996 yılında Okul Müdürü olarak atandı.
  • 1997-1998 Eğitim Öğretim Yılında Pratik Kız Sanat Okulunu Kız Meslek Lisesi’ne dönüştürdü.
  • 2005 yılında Mamak Karaağaç Pratik Kız Sanat Okulunda Müdür olarak göreve başladı.
  • 2010-2014 Yılları arasında Kalaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.
  • 2014-2023 tarihinleri arasında Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yaptı.
  • Ağustos 2023´de okulumuzda görevine başlamıştır.