ANKARA / KEÇİÖREN - Etlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okul öğretmenlerimize "Anneler Günü Kokteyli" düzenlendi. Müdürümüze ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı 10,11 ve 12. sınıf öğrencileri Sosyal Sorumluluk Kapsamında Bilişim Günleri düzenlediler.

Okul öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte;

10 C sınıfı,  öğretmenleri Muhammet Aksu rehberliğinde kendi hazırladıkları afişler ile Yerli ve Milli yazılım ve savunma sistemlerini tanıttılar.

11 C sınıfı, öğretmenleri Erkan Altun rehberliğinde yapay zeka uygulamalarını tanıttılar ve isteyen öğrencilerin bu uygulamaları denemelerine yardımcı oldular.

12 C sınıfı, öğretmenleri  Asuman Ayen rehberliğinde kendi hazırladıkları afişler ile "Sosyal Medya Bağımlılığı", Sosyal medya uygulamalarında kullanılan önlemler, reklamları kapatma gibi günlük hayatta öğrencilerimize yardımcı olacak uygulamaları tanıttılar.

Bilişim bölümüne teşekkür ederiz.

May

Ankara'nın ileri gelen kozmetik firması CESA öğrencilerimize cilt bakım uygulamaları ve ürün egitimi vermiştir. Kendilerine bu güzel , dolu dolu geçen eğitim için çok teşekkür ederiz.

May

Ankara Liselerarası 6. Kebap  Yarışması Ankara'daki 26 okulun katılımı ile gerçekleşti. Çekişmeli geçen yarışmada "Şeftali Kebabı" ile okulumuz 1. oldu. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Sefi Yüksel Çelik olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Sağlıklı Beslenme Ve Diyabet konulu söyleşiye bütün öğrencilerimiz davetlidir.

2.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

Nis

Okulumuzda yürütülen 'Ne yersen O'sun' eTwinning projesi kapsamında proje üyesi öğrencilerle birlikte sağlıklı beslenme restoranına ziyaret gerçekleşti.Proje üyesi öğrenciler sağlıklı besinlerin nasıl hazırlandığına dair bilgilendirildi.

Nis

Ben Heryerde Varım projesi kapsamında bilişim teknolojileri bölümü öğrencileri, öğrenci velillerine "Bilgi Güvenliği" ve "İş Güvenliği" eğitimi verdiler.

Nis

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı ve Matematik zümresinin birlikte hazırladığı ,Sosyal sorumluluk proje kapsamında Kişisel Bakım ve Hijyen konulu eğitim semineri, Hacettepe Üniversitesi Hemşiresi Hülya Yuvalı tarafından gerçekleştirilmiştir.3 sınıf eğitim için konferans salonunda toplanmıştır.

Nis

25.04.2024 TARİHİNDE  10.30-17.45 SAATLERİ ARASINDA KAN BAĞIŞINDA BULUNMAK ÜZERE TÜM VELİLERİMİZİ HACİ MUSTAFA TARMAN İLKOKULUNA DAVET EDİYORUZ.

ŞİFA BEKLEYENLERE UMUT OLMAK SİZİN ELİNİZDE.